Eka viikko takana

Reilu viikko sitten Upi tuli taloon ja yhteiseloa -ja oloa ollaan ehditty harjoittelemaan jo pienen tovin. Yölliset herätykset ovat vaatineet veronsa koko perheeltä ja ne jatkuvat edelleen, mutta ovat vähenemään päin – onneksi 🙂 Päivälläkin Upi saattaa havahtua kesken unien askeleisiin tai ääniin ja pompata pystyyn.

Yhteiselo talon muiden eläinten kanssa alkaa sujumaan mallikkaasti. Kissatkaan eivät säntää heti karkuun Upin nähdessään ja onpa Upi muutaman kerran maistanut kissan korvaa saamatta kynsistä takaisin. Kessu on ottanut Upin tyynen rauhallisesti vastaan ja pikemminkin katsoo pikkuisen perään kuin alkaisi leikkimään.

IMG_6970

Rauhallista yhteiseloa

Talon ympäristö on tullut hyvinkin tutuksi ja Upi liikkuu siinä itsevarmasti ja itsenäisesti. Vieraisiin paikkoihin mennessä varmuus karisee ja epävarmuus iskee, mikä onkin ihan luonnollista vielä tässä vaiheessa. Talutinta ollaan käytetty muutaman kerran kaulassa sukka suussa, mutta vielä riittää tekemistä.

Uusi ja ihmeellinen talutin

Uusi ja ihmeellinen talutin

Ja koska video kertoo enemmän kuin kuvat ja sanat, niin tässä otteita viikon vauhdikkaista käänteistä: https://www.youtube.com/watch?v=D1KlEWz7f_c

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s